She is home!



Jag har inte sett Annika på ett helt år och idag kom hon äntligen hem!! Vi överraskade henne genom att pimpa hela trädgården med ballonger, serpentiner och massa sånt och sen satt vi där med tutor och bomber och var jätteberädda men när vi fick syn på henne och hon på oss så bara skrek vi i en minut typ. Helt galet att hon varit borta så länge. Ändå kändes allt som vanligt efter bara en minut.

Kul att ha dig hemma igen Annika!

Kärleken är störst

Carola är fin. Den här låten är fin.

Sol

Idag var jag och Frida i stan och åt Sushi. Det är en fin dag idag.

Så är det

Ibland är jag ledsen.

À la maison..

Hej! 
Jag är hemma igen! Jag har haft underbara dagar på Malta med mycket sol och salta bad och jag har även sett en del intressanta och väldigt vackra platser. Dock var det skönt att komma hem och sova i sin egen säng nu. Hotellets sängar var inga höjdare. 
Min mobil ville va kompis idag och laddade in bilderna utan krångel. Så här kommer lite bilder från resan.


Fler bilder en annan gång!
À bientôt!

Pick och pack



Idag ska man packa och sånt igen. Jag börjar få respirr i magen och jag gillar't. 
Den här bilden har jag haft typ varje gång jag har rest nu i ett år. Jag gillar den. Den är charmig.

Fire!

Pysslat lite mer tändsticksaskar på sistone. Som vanligt kunde förståss inte alla bilder komma in i datorn från min dumma mobil men de här ville synas på bloggen ialla fall. 

Självklart säljs de. 
Spana in: 
www.josefinshop.blogg.se

Studentkort



Två fina studentkort till två fina tjejer.

Studentkort



Grattis till studenten-kort.

Cancan

Min dansgrupp dansade på Liseberg den 26 maj, eller nåt sånt där. Vi var bra och snygga!

La vie est ailleurs

a défaut de preuves concrètes, seul le cinéma a réussi à mettre en image

Thuesday diary

Idag har jag, Jill och Hugge varit i trädgården och lekt och gungat och gjort sandslott och sånt. Sen åt vi suuupergod sushi vid kanalen och promenerade till slottskogen där Nora och Linda väntade. Det har varit så underbart väder idag! Man blir så lycklig av strålande sol.

Nu målar jag tånaglarna och tittar på Ugly Betty!

Kram kram!



Skolavslutning


Mu2 sjunger surviver.

Monday diary

Idag ska jag med Anna och co till Liseberg. Det ska bli jättekul! Igår var jag jätteyr och mådde illa och det är ju liskom inte så jättebra att vara innan man åker massa karuseller. Men idag känns det som tur är lite bättre.

Ha en bra sommarlovsdag!


Sunday diary

Bikini-bh

Idag har jag varit med mamma och pappa på stan och tittat på lite saker till resan. Vi köpte lite solkräm och mamma och pappa köpte badkläder och jag fick en strandklänning. Jag har letat lite efter en bikini som ser ut som på bilden ovan. Då kan man ta ner banden så blir det bra bränna. Har inte hittat någon dock så det kanske får bli min randiga som får följa med..

Petite



Alltså fattar ni vad litet Malta är alltså! Hela landet är liksom en tiondel av Gotland! Och huvudstaden är 1 x 1,5 km stor! Det tar 50 minuter med buss att åka den längsta stäckan genom landet. Det är lite galet tycker jag.

Sommardag

Första dagen på sommarlovet idag. Det känns ganska bra kan jag lova. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag och det känns också ganska bra för en gång skull :-) Jag har bara två dagar kvar på mitt sankt jörgen träningskort så jag kanske ska gå dit lite.. Det är dags att börja förbereda lite för Malta också för om en vecka är jag ju där.


Sommarlov!

73 välbehövliga dagar av ledighet ligger framför...


Frank

Två suddiga bilder från konserten med Frank Ådahl och Solid Gospel jag och Liv var på för några veckor sedan. Bilderna är dåliga men konserten var bra.




Soon..

Sista lektionen i tvåan är avklarad. Imorgon är det officiellt SOMMARLOV!!


Hipp Hurra!

Ikväll ska jag och Elisabeth och Sara överraska Liv med att bjuda henne på fika och sen ska vi gå och se Dear John. Liv fyllde 18 för några veckor sedan så det här är vår lilla present. Det har varit lite krångel hit och dit med att fixa ihop allt men nu så :-) Det ska verkligen bli mysigt och det känns som en perfekt dag då det regnar ute läxorna är slut. 


Jag hoppas filmen är bra. Jag gillar Amanda och the notebook så det bådar gott..

My Fair Lady



Jag såg på My Fair Lady igår. Med söta Audrey Hepburn. Jag gillar verkligen hennes filmer. Även Prinsessa på vift och Frukost på Tiffany's är söta. Det finns inget bättre att se en regnig sommarkväll.



Hatten...



Jag hade spanat in en svart solhatt liknande den på bilden som jag tänkte ha i sommar på Malta och sådär.
När jag skulle köpa den var den slut i svart men den skulle komma in nästa dag så i två veckor har jag gått in
i affären och kollat efter den utan resultat. Så idag frågade jag igen och då sa tjejen att de där hattarna
inte kommer in mer. Att alla är slut. I hela Göteborg. Det fanns en i västra frölunda så hon ringde dit
men då fanns den visst inte alls så.. Ingen hatt för mig :-( Tjejen var ialla fall jättegullig och hjälpsam och gav
mig hårinpackning från Aussie som plåster på såren.
Rackarns otur..

Nationaldag

Igår var det Sveriges nationaldag som jag förmodar att ni inte missade. Silverbrallan hade ialla fall inte missat det för det var det enda han pratade om. "Svenska flaggans dag, svenska flaggans dag, bla bla bla".

Jag var på en grym gudstjänst i Lyktan och sen åkte jag och Madde och Sara till Kungälv och var med på deras lilla firande där som Julia och Sofias kyrka ordnat. Det var väldigt trevligt.

På kvällen gick jag och mamma till spat och tränade och simmade.

Så man kan säga att jag hade det ganska bra igår.


Tuve torg festival!

Idag har vi varit och sjungit på Tuve torg festivalen (Tuve Torg är min borg!). Det var en trevlig tillställning med mycket folk och sol och sång. Vi sjöng Lift him up och Jag kan inte leva utan dig. Det gick fint och lät bra, men jag glömde texten som suddats ut ur min hand.. Mais c'est la vie! Jag brinner verkligen för att sprida det glada budskapet med hjälp av sång och musik till människor!

Ikväll ska jag på poolparty hos Liv med massor med vänner och trevliga människor. Det ska bli kul.

À bientôt!


Poolparty!!

Dubbeldate



Jag råkade stöta på fåglelpar som var på dubbeldate här om dagen.

Thursday diary



Idag har jag och lilleman varit och lekt i trädgårdsföreningen. Mamman var förståss också med och vi solade och fikade och sånt därnt kul. Det har verkligen varit en fin dag idag med strålande sol. Dock inte så varmt så jag var glad att mamma påpekade att leggings kunde va bra i morse.
Det är så underbart att vi inte har några fler läxor nu! Känns verkligen som en lättnad att kunna göra vad man vill.
Sommarlovet är nu bara en vecka bort...


Du är så söt min lille plutt!

Thuesday diary

Idag är det svettigt värre här i Götet. Var inte beredd på det så tog jeans och skinjacka till skolan men det var ju ack för varmt.

Ikväll ska jag och Sara och Elisabeth se Salem Al Fakir på Liseberg. Kul!

Over n' out!


RSS 2.0