One in a millionNu har sötnosen åkt hem. Vi har haft en vädigt mysig och rolig helg. 
Love you, sweetie!

Ingrid MichaelsonGrym tjej. Jag gillar't!

Sweet


Je pense en francais, quand même!

Jag har blivigt en sån franskanörd. Har jag ju alltid varit men nu har det tagit priset alltså. Jag tänker i stort sett hela tiden på franska och så fort det händer något så försöker jag översätta det till franska i huvudet.
Mon dieu, je suis folle?


FaboulusJag tycker verkligen att den här koftan är så fin. Finns med blåtonade färger också. Har provat båda modellerna och funderar starkt på att slå till. Den gör sig så fin på den här bilden också.

B'day

Tack alla som skickade grattishälsningar till mig på min födelsedag i torsdags! Va glad jag blev! Jag hade en jättebra dag och fick fina presenter och hade kalas med hela klassen :-) Så tacktacktack alla som gjorde min dag!


Det här är inte hemma hos mig, men jag önskar att det var.


Frånvarande

Som ni har märkt så ligger verkligen mitt bloggande på is just nu. Tiden är knapp och datortiden är det jag föröker korta ner då. Och dessutom känns det som att jag inte har nåt roligt att skriva. Men jag gillar att blogga ibland, det är lite som att skriva dagbok, så tro inte att jag tänker lägga ner :-)


ScalaJag sitter och lyssnar på Tyska tjejkören Scala. De gör grymma arr av moderna låtar.
Vår klass kanske ska köra nån av deras arr på musikafton.


Församlingshelg

Helgen har varit fin med församlingdag och gudstjänst idag. Vi var på Björkö igår allihopa och hade trevligt. Spelade spel, hade andakt och åt tillsammans. Idag var ett par från frälsningsarmén i kyrkan och spelade dragsspel och pratade. De hade frälsningsarméuniformer så Benjamin sa på kyrkkaffet till Begnt:
"Är du sån där.. vad heter det.. biljettman, eller varför har du så jättefina kläder på dig?"
Söt. Nathalie var i kyrkan idag också. Hon har precis flyttat hem från Norge så vi var jätteglada och hoppades hon skulle vara med i kyrkan nu men då gick hon fram och sa att hon nu ska börja på bibelskola igen och vara i Sydafrika ett halvår. Väldigt kul för henne, men tråkigt för oss att inte få se henne..

Nu ska jag städa och göra ordning lite för i veckan händer det grejer ska ni veta :-)

Karta till Lyktan


Fina

Facehunter får alltid syn på så mycket fina människor. I like it.bilder från facehunter.blogspot.com


Stilettos and broken bottlets

Det är väldigt mycket hej och hå om Robyn just nu. Men ibland kan jag bara inte låta bli att tycka att hon är så himla bra så att jag dör.


Ett

Ett är den ensammaste siffran.


RSS 2.0