Hej då!

Idag har jag packat ännu mer. Det är inte klokt vad mycket som ska med. Nu vill jag bara åka. Det är så trist att vänta.

Jag ser fram emot två fina veckor..


hihihihihihi.

Skolavslutning


En del av klassen sitter i Domkyrkan och väntar på att cermonin ska börja.


Hanna spelade vackert.


Mina fina vänner.


Maria och Miriam stämmer.


Ni är så bra!


Hej dååååå!




Söta Sofia och Hannah.


Vackra Sara.

A dream..

Jag drömde om Edward Cullen inatt

Om det berodde på de sju sorters blommor jag hade under kudden inatt eller för att jag ägnade största delen av flygresan åt att läsa "eclipse" vet jag inte.

Men det var en trevlig dröm ialla fall

Drömde ni om er blivande man inatt?

Far och fläng



Imorgon åker jag bort igen för då börjar kristendomskolan. Känns lite underligt att fara och flänga så här men det är ju kul också:-) Idag blir det att packa upp och packa ner.

Kram!

Beyond beautiful...



Å jag saknar att höra alla mina vänner från klassen spela denna otroligt vackra sång! ♥

Midsommar

En riktigt härlig midsommarkväll vill jag önska er alla läsare och vänner!

Varma kramar, J ♥
132985-373
Midsommar för tre sommrar sedan.


I'm back!

Guess whos back? - Allas eran favorittjej som ni väntat på i en hel vecka! (Eller hur?!;-))

Idag klockan 17:25 landade planet i Göteborg och nu har jag varit hemma några timmar. Det känns härligt att vara tillbaka i sommarsvergie. Typiskt midsommarväder här idag med lite moln och lite sol och blåst. Inte särskilt varmt. Men jag klagar inte eftersom jag har umgåts med solen i en hel vecka nu.

Resan har varit toppen! Vänta er mycket bilder framöver:-)

Kram!


last year.

Greece



Nu ses vi kanske inte mer på ett tag. För som sagt åker jag till Grekland i natt.
Blir skönt med en liten bloggpaus tycker jag. Funderar på att stänga av mobilen under veckan men det kanske är lite extremt;-) Eller varför inte?

Ha det jättebra och tänk på mig!:-)

Lastad



Nu ska jag gå och packa klart för inatt klockan 03:00 bär det av..

Kram!

Avslutingsdagen

Avslutningen gick jättebra! Låtarna jag var med och sjöng på blev väldigt uppskattade. Så kul. Det är så roligt att sjunga med sånna duktiga vänner! Jag blir så stolt över dem..:) Maria spelar helt gudomligt bra alltså!!

Det var sorligt att skiljas åt.. De märks att man trivs i sin skola när avslutningen blir så känslig. Men vi ses ju igen!


Jag fortsatte att fira mitt sommarlov med denna fina tjej och hennes lille kille. Väldigt go är han. Linda och gammelmormor fick jag också krama om.

Nu ligger hela sommaren framför...

Sommarlov!


Välkommen härliga sommarlov!

le dernier jour..

Idag var då sista dagen i Mu1. Väldigt sorligt. Men skönt med lov! Dagen började dåligt med betygsamtal med D. Det var verkligen helt galet. Sen lättades stämningen upp lite av matteprovet. Not.
På kören kan man ialla fall inte klaga på stämningen. Vi sjöng och dansade för Maria och Annika och fikade och gjorde avslappning. En väldigt rolig avslappning, hih.

Nu har jag massa att fixa inför resan och avslutningen imorgon!

Kramkram.


Den fikande klassen.

Why did those days ever have to go

Första året på gymnasiet


Så här såg jag ut första dagen i ettan.


Jag och Sara på klasskampen.


Första dagarna med klassen..


Helsjön, då man fick sig en närmare bild av rektorn.


En vanlig dag i Mu1 ser ut såhär.




Vår mysiga julkonsert.


Och julkrubban!!!




Vår skiva.





Ettan har varit riktigt kul och det har hänt väldigt mycket det här året ser jag när jag tittar tillbaka. Jag är så glad för detta året och alla fina människor som förgyller mina dagar.

Nu tar vi semester i övermorgon och sen ser jag fram emot en minst lika spännande tvåa!


nionde juni

Har precis varit ute på långpromenad i regnet. Jag tycker det är härligt att promenera när det duggar. Man tänker så bra då. Fast jag tycker ju alltid det är härligt att va ute och gå. Idag har jag varit i skolan hela långa dan. Inte så mycket att göra nu i skolan förutom matteprovet imorgon. Oh no. Eller jag har faktiskt pluggat väldigt mycket så jag känner att jag har goda förutsättningar. Ska kolla lite på det nu innan jag går och lägger mig, sen får jag sova på saken så går det nog jättebra imorgon!

Träffade Hanna idag efter skolan. Vi var i Haga och tittade på avslutningsklänning till henne. Känner mig så nostalgisk när vi pratar om att gå ut nian. Trots att det bara var ett år sedan.

Nu ska jag tvätta håret.

Imorgon är sista dagen i ettan. Helt sjuuuuukt!


Längtar..

Klicka f�r att st�nga bilden

Idag längtar jag till farmor och farfars stuga. Det är så mysigt där och man kan bada när man vill, och spela krocket med kusinerna och leta hackspettar med farfar.
Snart är vi där igen.

image585

They say you're like a monday morning

Idag har jag sovmorgon och börjar inte förrän halv tolv då jag ska träffa de andra änglarna. Det är så skönt med en extra sovmorgon. Eftersom jag inte varit helt kry i helgen också så behövde jag få sova lite. Men såklart vaknade jag halv fyra och var klarvaken. Satte på Munken och Kulan och somnade om. Munken och Kulan är bästa sömnknepet för er som inte provat!

Det ser ut att vara fint väder idag - äntligen!

Jag har inte så mycket att göra hemma så jag tror jag ska åka och kolla lite på smycken till min skolavslutningsklänning:-)

Ha en bra måndag!


Le pain francais

Idag är jag lite hängig igen. Segt alltså. Att det håller i sig så länge. Jag blir helt slut av en promenad till kyrkan och ett snabbt besök på IKEA. Det var defenitivt dagens upplevelser. Nu ska jag pyssla med mina pärlor och räkna lite mer matte.

Imorgon ska alla LM Angels fika på le pain francais. Linnea skulle på student så hon kommer inte. Såklart är jag orolig vem jag ska sitta med och prata med, som jag alltid blir i sådana situationer. Egentligen är det ganska skönt när man blir äldre och får mer erfarenhet! Tycker det är skönt när man känner igen sina känslor och kan dra nytta av tidigare erfarenheter.

Klart att någon kommer vilja sitta och prata med mig! ;-)

Är du stolt över mig nu Anneli?


här ska vi LM Angels fika imorgon.

eclipse



Jag ska reservera eclipse, som är den tredje delen i Twilight-serien, idag så att jag förhoppningsvis får den innan vi åker iväg till Grekland. Då har man alltid nånting att göra..:)

I just called to say I love you



Nu ska jag ringa min fina vän Anna som kanske inte lever i sin bästa tid i livet just nu..

Kämpa på Anna! Gud har koll!

Hungry?



Vilken smaskig frukttalrik tänker ni - vilka fina USB minnen tänker jag.

Dessa kanske gör skolarbeten liiite roligare.

Bikinijakt

Idag har jag och min familj varit på stan och letat saker till resan. Tänk att det bara är en vecka kvar nu! Helt galet va tiden går. Jag hittade en bikini tillslut efter mycket om och men. Jag är så kräsen när jag ska köpa saker. Det ska vara perfekt annars kan det kvitta. Köpte en vit och blå randig på åhlens. Fina f'ärger och mönster som jag aldrig tröttnar på. Tror det blir bra.

Vi var på supersushi och åt lunch också. Inte så dumt.

Pusspuss♥


Sveriges Nationaldag



Jag vill önska alla mina läsare en glad nationaldag!

Kram, Jollan♥

"Hur ser jag ut?"

En liten fråga bara;

Är rubrikerna till mina inlägg i snirkliga bokstäver eller raka för dig?


Vissen

Idag känner jag mig dålig. har varit lite risig hela veckan. Ont i huvudet och i torr i halsen, men idag var det värre. Var hos tandläkaren tidigt i morse och spännde tandställningen och sen när jag kom hem var jag helt slut. Tur att det ända vi skulle göra idag i skolan var att sjunga Hallelujah kören och se på studenterna. Jag får ta några piller så klarar jag nog det. Sen ska vi på studentbjudningar som jag berättade igår.

Har druckit ingefärs te och tittat på mamma mia en stund nu för att vila upp mig.

See you!♥

Louis Vuitton A/W - 09

 

Litet men mysigt!

 

I onsdags var jag hos söta Elisabeth och hälsade på i hennes lilla lägenhet. Liten och mysig var den. Det är tufft och bo så själv.

Synd att vi inte ses idag, E, men hoppas du har det fint hemma!

Rosett frisyr

Hittade på söta Fokis blogg en film om hur man gör en gullig rosettfrisyr. Hade ju sett galet ut på mig, men på gulliga asiatiska tjejer är det ju fantastiskt.

Se och lär.

"The kingdom of our Lord.."

Idag var vi bara på massa rep och konserter hela dagen. Så skön skoldag alltså! Innan sommarlovet är varenda dag som en fredag. Det gick inte så bra när jag skulle sjunga på sångtekniken dock.. Jag kunde ju sången men noterna var helt knäppa och inget stämmde med någonting. Typiskt. Låten är fin ialla fall ♥

Det märktes i luften i skolan att det är student imorgon. Klassen ska dit och sjunga Hallelujah-kören. Det blir riktigt kul! Kul att få se dem när de springer ut och allt sånt där. Sen på kvällen ska vi vidare till Fredrik och Matilda och Andrea för att grattulera. Frida och Mamma hade varit på dn'a igår och handlat presenter.

Snaaart sommarlov för mig med!

JuSt FrUiT!



Har ni föresten smakat de nya fruktdryckerna från chiquita. Bara frukt och inget annat tillsatt, enligt dem ialla fall.
Jag smakade hallon och granatäpple här om dagen och den var faktiskt riktigt god!

Ett tips till mellanmålet.


Efter regn kommer solsken..

Tack för fina komentarer igår mina fina vänner! Om det är något jag kan vara tacksam för så är det Er.


Student

I måndags var det student för hela slanten här hemma. Det var jätteroligt tycker jag. Både utanför schillerska och festen här hemma. Många fina vänner till både mig och Frida var här och grattade henne och hon fick mycket fina presenter. Bäst måste ju ändå min iitala skål varit;-)


Knäppa pappa på Rebeccas studentbjudning förra året.

Sunny weather ain't so sunny anymore..

bild: isabelle edsmyr

Vädret förändrades drastiskt från helgen till i går eftermiddag. I måndags stod vi och svettades i tunnaste sommarklänningen och idag frös jag i jeans, jack och halsduk.

Tack för den här gången värmen! Kom snart tillbaka...

Hopeless

Den här veckan har verkligen varit en sådan vecka då tankarna bara malt i huvudet. Jag känner mig trött och sliten och jag tror det kan bidra lite till alla funderingar och tankar. Jag känner mig verkligen dålig på allting. Det är hemskt när man känner så. Att man inte duger. Jag har funderat mycket på jobb och utbildningar. Man ska ju utbilda sig till det man är bra på. Jag har ju ingenting jag är bra på.. Inte så där riktigt bra.

Detssutom känner jag mig allmänt tråkig och konstig denna vecka.

Ibland är livet inte lätt.


I wish


Stylein Kai klänning

Hade jag tagit studenten idag hade jag velat ha den här fina vita klänningen på mig. Men smakar det så kostar det.
Märket är Stylein och priset 1599:-

Student!



Idag ska jag bara vara i skolan på bibelkunskapen och franskan för Frida tar studenten idag så vi ska till Schillerska och kolla när hon och alla hennes klasskompisar springer ut! Sen blir det massa förberedelser för festen.

Jag har tyvärr massa ångest idag men håller det innom mig då jag inte vill förstöra dagen. Ibland är det svårt att stå ut.

RSS 2.0