Loppis



Jag var som sagt på Majornas marknad idag och sålde lite grejer. Det gick inte så jättebra då de flesta verkade vara ute efter superbilliga loppisprylar. Fick sänka priserna rejält för att få något sålt.
Men det var rätt så kul :-)

Mors-dag

Idag är det mors-dag och det firade vi här hemma med att ge mamma presenter på morgonen och sen åkte jag och Frida iväg på Majornas kolosala loppis och sen kom vi hem och lagade god middag och invigde servettringarna jag gjort till mamma. Nu njuter mamma på spa-hotellet. 

Grattis mamma!



Saturday diary

Idag har vi dansat på Liseberg. Det gick bra. Jag och Emelie krockade lite, men sånt händer. Det var riktigt kul ialla fall och häftigt att se Liseberg uppifrån stora scenen och kolla bakom kulisserna där bland annat en viss fröken C har varit några gånger..


Friday diary

Provet var skit. Känner mig låg. Mensvärk. Regn. Trött. På plugget. Och massa andra saker.
Ingen bra dag.


Ett ljus i dimman.

Bebisar..


Lille söte Gabriel Hultsborn.

Bebisar bebisar bebisar. Jag älskar dem. Alla barn. Idag har jag bara längtat så himla mycket att bli mamma. Verkar vara ett sånt underbart liv!

femtio



Ett litet kort jag gjorde till Christina från våran familj när hon fyllde 50 år.


Je travaille beaucoup



Just nu ägnar jag väldigt mycket tid här framför känns det som. Jag jobbar och jobbar med de där intervjuerna. Men det lönar sig för semesterkassan :-)

Wednsday diary

Idag har jag hunnit med massa saker. Pluggat, solat, umgåtts, promenerat, pysslat, fixat, och sett på fina treor och vackraste Isabelle i balklänningar utanför Operan.

Fin dag.


Flower power!



Jag och mamma var på trädgårdsmässan för tre veckor sedan. Där hade de sånna här fina blommsaker i vattnet. Hela mässen var förövrigt väldigt fin!

Topshop



Kate Moss sommarkollektion kommer ut i butik på torsdag. Massa härliga sommarsaker i lätta tyger och pudriga färger.

Dot dot dot...



Jag fick prickiga strumpbyxor av Frida i påskpresent. Jag gillar dem beaucoup!

Monday diary

Nu är jag hemma från friidrottsdagen. Det var trevligt med sol och vänner men jag är så sämst på friidrott alltså. Det är synd för jag tycker verkligen det är en jätterolig sport men det blir ju alltid mycket tråkigare när man är verkligen sämst. Springgrenarna är mina bästa. Höjdhopp är kul men läääskigt. Jag har fått en bula på ryggen för att jag landade på ribban. En bula. På ryggen!
Kul var ialla fall att Emma Green och Yannick Tregaro tränade på banan hela förmiddagen.

Så här såg jag ut när jag flög över 1.05 ;-)

Holy Spirit



Idag är det pingst. Det är stort.

Sunday Diary

Idag har jag varit i kyrkan och suttit ute i flera timmar och blivigt brun och badat och varit på afguz och simmat i spat och pluggat etc.


Svt1 20:00

Ikväll är Samuel Ljungbladh med på Så Ska Det Låta. Miss inte det!

Suddig bild men det är jag som tagit den ialla fall :-)

Le chanson choral

Hittade den här bilden på datorn från Stevie konserten förra året. Helst sjukt va kul det var och va länge sen det var! Exakt ett år sedan nu. 
Idag hade vi föresten också konsert. Vi spelade lovesong och free falling. Det gick bra men min gitarr hördes ingenting på lovesong vilket var lite synd då jag har övat typ 6 månader på den.

Wensday diary

Idag har sommaren kommit till Göteborg också. Det är 20 grader här nu och sol :-) Jag sitter ute och jobbar med mina intervjuer.

Ikväll ska jag vara barnvakt och sen ska jag träna. Det blir kul.

Imorgon ska vi åka på en bussresa med skolan. Vi ska se olika miljöer, en industrimiljö, en slottsmiljö och en arbetsmiljö. Låter ju lite sådär men man får göra det till en rolig utflykt helt enkelt :-)

Nu ska jag fortsätta jobba!

Kram!


qui voulait plante des arbres..

Håller på med min text om Paris. Det är lite klurigt. Franska är inte lätt och jag tycker inte vi fått så mycket hjälp på sistone. Tur att man har fransk brevvän!


Pariiiis

Birds singing..



Imorgon skulle det tydligen bli 18 grader och sol här i Göteborg. Det var på tiden!!

Vårkonsert

Förra veckan hade vi vårkonsert i Kastalakyrkan i Kungälv. Mu2 bjöd på fields of gold och I'm gonna wait.

Sunday diary

Idag har jag och mamma och pappa varit på SPA't igen och det var lika skönt som vanligt! I fredags när jag var där var det soligt också så då kunde man sola lite i ute-poolen men det gick inte idag.. 
Jag ska öva lite på mitt tal nu och äta sista middagen med farmor och farfar som åker hem imorgon. 

Kram!

Väldigt söt bild på farmor och farfar.

Friday diary

Är fortfarande lite förkyld.. Det är jobbigt. Har lite ont i huvudet och sådär. Idag kan jag ialla fall vara uppe och greja. Jag ska gå till gymmet en stund efter maten. Jag ska få köpa kort på Sankt Jörgen Sports Club. Så en månad kommer jag träna där! Ser så fram emot det då det verkligen är ett fint ställe! Kommer kunna gå i spa-t varje dag om jag vill!! Jippie :-)

Kram!


Frank och Solid ikväll!

Idag ska jag och Liv gå på konsert med Frank Ådahl och Solid Gospel i Smyrnakyrkan! Kommer bli så grymt!!


Här är Frank med en annan vacker dam.

josefinshop.blogg.se

Jag håller på att fila på min webshop. Det går inte så bra just nu. Flikarna som ska bli där uppe blir bara punkter. Klickar man på punkterna så blir allt snett. 

Är det nån som vet vad som är fel och hur man fixar det här?

Kolla min webshop på 

www.josefinshop.blogg.se



Vishet från farfar

Vi pratade om lägenheter och hus vid frukosten idag. Jag drömmer ju om att bo i en lägenhet med ett torn när jag pluggar på musikhögskolan, där jag skulle sitta och spela på min vita flygel. Sen när jag är gift vill jag bo i en vit villa vid havet med stor trädgård. Det är ju bara drömmar men farfar sa om och om igen att det viktigaste är att man är nöjd. Om man söker efter lycka i ett hus eller i berömmelse så kommer man bara att jaga efter större och större och mer och mer. Det viktigaste är helt enkelt att man nöjer sig med det man har, och att man är nöjd!


London Calling

London Calling
Det här gjorde jag en annan dag. London vore inte heller så dumt. Jag är ressugen helt enkelt..

Vive la france!

Bonjour!

Jag gjorde ett härligt vårkollage på Polyvore i förmiddags. Jag vill så gärna resa till Fraaaaaankrike!!

Vill uuuuut!



Jag är trött på att vara sjuk i Maj månad nu. Vill inte missa en dag av årets vackraste och bästa månad.

ju de fina körsbärsblommorna blommar klart. 



C'est belle!



En vacker vintage-tjej på ett vakcert foto av Anna Malmberg.

I did it!!

Det gick! Det gick! Jag var där och jag dansade och vi var bra!! Det var rätt tufft då jag inte mådde så bra. Kanske kommer va sjuk hela veckan nu men det var det värt! Det var så himla kul!!

Nu ska jag lägga mig och titta på Ugly Betty och inte anstränga mig förrän jag är helt frisk. Eller försöka kan man ju alltid.


Så här såg vi ut - fast snyggare!


Varning

Varning för klagoinlägg.

Idag har vi vår stora dansshow i flunsåsparken och vi har övat jättemycket och är superbra och har jättefina kläder och blablabla. Men jag är sjuuuuuuuuuuuuk.
Jag sitter här och väger fram och tillbaka. Ena stunden "Nej men jag klarar det, det är inte så farligt att vara lite sjuk." och nästa "Jag kan inte ens ställa mig upp utan att det snurrar i hela kroppen och jag svettas och fryser om vartannat, kanske inte så smart att åka iväg och träna och uppträda" 
Men jag vill ju så gäääääääääärna!!
Vi får se hur det blir.  Det är ialla fall supertråkigt att ligga utslagen på soffan här hemma och knappt orka pallra sig till datorn för att få se något annat.

Suck...



Vernis du ongle

Depends sommarkollektion, ett tips för alla er som också älskar nagellack!

À bientôt!

Nu kommer jag kliva in i min Gustav Vasa-bubbla ett tag och ska också försöka hinna att transkibera ett par intervjuer. Så ni vet det. Jag isolerar mig ett tag. Sen ses vi igen!

Njut av livet!




jesperequetoutvabiendemain



Nu ska jag förbereda mig inför franskanationellaprovet imorgon! (Inte genom att röka om ni trodde det)

Wensday diary

Tjingeling!

Idag har vi haft temadag men eftersom jag var hos Anneli på morgonen så missade jag det mesta i Smyrna. Synd för det var tydligen bra. De som varit på Rumänienresan pratade, och det hörde jag slutet av. Hade gärna hört mer om det då jag väldigt gärna skulle vilja åka dit själv!

Vi fikade lite på gräsmattan utanför smyrna och sen hade jag valt att träfa friskispass med Liv som aktivitet och det var väldigt roligt förståss! Roligt pass och många härliga tjejer som var med.

Hoppas ni också haft det bra idag!


I see better with my eyes closed

I see better with my eyes closed


Sunday

Här skiner solen som den inte gjort på länge. Vi höll i gudstjänsten idag vi ungdommar. Det blev jättebra! Det är så kul att vara tillsammans och planera och det bästa är att det alltid blir så bra! Gud är god mot oss.

Nu sitter jag och häller i mig musik från Anders Widmark. Han spelar så allt hår på kroppen reser sig.

Jag hoppas det blir en fin vecka. Det ska det bli.


Saturday diary


bild: www.seaofshoes.com

Dagen idag består av städning, pluggning, övning, och kanske en liten sväng till marknaden.


Can't feel comfort anywhere..

Har kännt mig lite nere hela veckan. Tråkig och udda och att jag inte passar in och sånt dänt. Det är verkligen jättejobbigt då jag får magkatarr och svårt att sova av det. Vet inte riktigt vad man ska göra åt det heller.
Längtar efter mina fina vänner som får mig att slappna av..

Can't feel comfort anywhere, have to be here, there and everywhere..


RSS 2.0