Some of my friends are human.


monday diary

Tillbaka till skolan idag. Det känns redan som att vi har gått länge tycker jag. Det var verkligen skönt att börja med franska. Marita ger oss alltid en liten extra rast så idag gick vi ut och körde lite gympa på gatan. Haha. Vi blockerade lite för alla morgonstressare. Förlåt!

Jag hade min första sånglektion med den nya läraren idag. Tycker fortfarande det är ett mysterium att jag fått henne. Då de som hade henne förra året fått byta till Lovisa, som jag hade önskat. Det är lite knepigt.. Men jag hoppas det ska funka bra mellan oss.

Det ösregnar idag. Lite trist. Jag har hunnit träna två gånger idag men vill ändå gå ut på min promenad ju.. Det kanske blir lite regnställstrask sen.

Ha en fin kväll, mina kära!


I'm yours.



Har ni sett dessa coola almanackor man kan göra. Helt anpassade efter en själv. Isabelle i min klass har en sån här. Supersnygg är den tycker jag. Man kan tillexempel ha "veckans träning" och "veckans noter" på varje vecko-uppslag.

Du gör- och beställer din egen almanacka här.


Back on track



Min älskade Whitney Houston är back on track. Hennes nya skiva "I look to you" kom i veckan.
Jag är så glad att hon orkat ta sig upp ur diket hon hamnat i. En mer fantastisk sångröst har nog aldrig jorden hört.


Så här ser hennes nya skiva ut.

Sunday diary

Jag är så sjukt trött idag. Sov ganska bra tycker jag själv.. Vi kollade på filmen the virgin suicides igår kväll. Lite knepig men ganska bra. En typisk Frida-film.

Idag har vi varit i kyrkan. Vi var där hur länge som helst kändes det som. Jag lekte med killarna. Vi skulle göra ett jättebra bus men det misslyckades..

Jag har också varit och kollat lite på mobiler i bäckebol. Hittade en som jag står högt upp på önskelistan.


Den här fina vill jag ha.

Marknadsdag



Gick förbi Södra Larmgatan på väg hem från dansen då de hade sin marknadsdag idag. Mycket folk var det verkligen. En del ganska bra erbjudanden men ingenting som jag nappade på. Fick dock en gratis vecka hos SATS som jag var väldigt glad för men när jag kom hem sa mamma att det var från 18 år. Typiskt.

Har ni vägarna förbi tycker jag ni ska stanna till där idag!


Are we humans or are we dancers.

Idag ställde jag klockan och gick upp innan alla andra för jag skulle till järntorget och dansa.
Hon som skulle hålla i den kursen som jag skulle gå på var sjuk så det var bara jag och en kille där, och han ville prova hip hop, så det gjorde vi.

Det var verkligen jättekul även om det var ganska simpel koregrafi och vi bara var två + lärare. Jag ska börja där sen, fast på fusion jazz. Ser verkligen fram emot det!

Annika



Jag såg den härliga danstjejen Annika Sjöö som vann förra årets Let's dance på stan idag. Hon ser verkligen så glad och härlig ut! Hon har dessutom en jättevacker mage då hon är i 5:e månaden.
'
Kolla in hennes blogg.

It's friday!



Hihi. Var bara tvungen att lägga ut den här bilden.

Friday diary

Ljuvligt med fredag idag. Jag känner att helgen är välbehövd och ändå har vi bara gått en vecka i skolan. Man kommer igång fort. Klassen känns fortfarande sådär. Det är synd. Om alla bara kunde anstänga sig lite mer.

Vi hade kör med Helén i morse. Väldigt mysigt. Det är så härligt att sjunga ihop! Domkykan på det, då nya MU1 ledde psalmen. You go guys!

Nya ensemblen verkar också bra. Vi rockade på lite idag. Jag fick va basist :-) Kuuuuul!

Ikväll är terminens första tonår. Trevligt-trevligt.

Jag hoppas att du får en härlig fredagkväll och att du vet om hur otroligt värdefull och älskad du är. Just för att du är du! :-)


Babyboy.


4 dagar gammal.

Hugge har växt till sig. Han är inte alls lika klen och liten längre. Men väääldigt söt...


Thuesday diary

Hej mina vänner!

Känner mig lite låg idag. Vet inte, det är nåt som inte riktigt känns bra. Vet inte om det är att jag inte riktigt vant mig vid allt nytt i skolan och så. Min kropp brukar ju bli lite orolig innan den känner sig riktigt trygg. Det var ialla fall härligt att ha franska idag! Jag älskar franska. Marita är så gullig. Jag är så glad att jag valde den kursen.

Idag har vi kört på järnet med franska, matte, engelska och historia. Hade varit skönt med en kör timma emmelan så man fick slappna av med muarna lite. Imorgon har vi ialla fall kör allihopa och sen har jag ensemble och matte. Skön dag. Jag ser fram emot domkyrkan också. Det brukar va mysigt tycker jag. Jag och Liv skulle till nån dansaffär efteråt.. Spännande.

Nu ska jag spela piano och ta en power walk.

Kram på Er!


Love is all around you.

Känns lite tungt idag. Det känns som att hela klassen. Eller ja.. Mu:arna, kännt sig lite halv nöjda med tillvaron. Synd. När det kunde vara så bra. Jag har försökt fixa till mitt schema idag, sådär har det gått. Jag hoppas verkligen det ska fixa sig.
Annars har dagen varit lugn. Engelska har jag haft, den enda lektionen idag.

Nu är jag på bibloteket för jag skulle lämna tillbaka några grejer, så nu ska jag bege mig hemmåt och fika med mamma.
Ha det!


Love is all around you♥

I miss my friends.


Present tips



En hemmagjort blandskiva måste vara bland de absolut bästa presenterna man kan ge.

Tuseday diary



Ah. Jag blir lite galen på det här schemat som jag håller på att stirra mig blind på. Gillar verkligen inte den där sånglektionen med okänd sånglärare en timme efter alla har slutat på måndagen. Förstår inte logiken i att jag skulle få den. Ensemblen skulle jag också bara vilja högerklicka på och dra bort till det stora gapet på fredagen.

Menmen. Jag ska fösröka prata med Lovisa imorgon så får vi se om man kan lösa det på nåt sätt.

Idag rullade skoldagen på. Piano, matte och BK. Jag missade kören för jag skulle till Anneli. Lite synd att missa första gången. Menmen. Hos Anneli var det bra ialla fall.

Första skoldagen

Så var första skoldagen avklarad. Var roligt att träffa alla igen. Nya ekonomiare hade vi fått i klassen också. Hmm.. Jag kommer verkligen sakna våra gamla samhällare. Men de är ju kvar på skolan så vi ses ju ialla fall.

Gudstjänst i domkyrkan med knasrektorn har man ju nästan saknat. Han är så rolig alltså. Den nya logotypen hade han en noga beskrivning på. Som vi förövrigt fick tryckt på en väska. Tacktack.

Vi fick massor av information och papper och busskort i klassrummet då vi träffade nya halvan av klassen och våra klassföreståndare Charlie och Lovisa.
Sen gick vi alla till näckrosdammen där vi lekte lite poängjakt och hade picknick. Jag har saknat Mu1s (ehm, jag menar förståss Mu2) picknickar.

Nu är vi igång igen.


Panik!

Jag hatar att tvätta håret nu. Jag får panik bara av att dra fingrarna genom det. Det bara faller av liksom. Det är hemskt. Förstår verkligen alla som måste ta cellgifter då man tappar allt hår. Jag hade inte klarat det. Ni är tappra.

Trodde aldrig jag skulle behöva gå igenom det här igen. För fem år sedan tappade jag halva mitt hår. Det var fruktansvärt. Jag vill verkligen inte gå igenom samma sak en gång till. Jag blir så rädd när jag har massa hårstrån i händerna bara jag drar fingrarna genom underhåret.

Gode gud låt det va kvar!


Tjockt och lång hår på dopet.

Sacha


utklädda till turister på förra årets klasskamp.

Picknickade med Sara igår vid kanalen. Det var väldigt roligt att ses igen. Hon är så go och fridsam att vara med, Sara. Vi satt där ett bra tag och snackade. Det är så fint där nere. Typ 20 fulla paddanbåtar hann åka förbi oss.

Ser fram emot att se dig igen imorgon, Sara.

Sunday diary

Fick gå upp tidigt imorse för vi har kyrka klockan tio på sommrarna. Jag och Pappa höll ju som sagt i lovsångn idag så vi var där kanske kvart över nio eller nåt sånt och övade och så. När klockan var tio i tio var fortfarande ingen där så vi ringde pastor-Daniel och Fredrik som skulle hålla mötet och då hade de missat att det började tio! Haha. Så vi fick vänta på dem:-)

Sången gick fint ialla fall. Kändes mycket bra.

Följde med Louise och Sara hem efter kyrkan så där har jag spenderat nästan hela dagen. Väldigt mysigt. Sara börjar på NTI imorgon och Lollo började Donner i torsdags. Det är ganska skönt att börja tvåan för då behöver det inte vara så nervöst.

Nu ska jag ladda inför imorgon.

 


Till vem skulle vi gå?

Lord you have been our dwelling place throughout all generations
Psalm. 90:1


Du älskar oss så, till vem skulle vi gå?

Tell me how am I suppose to breath without air.



Åh. Ångest idag. Kroppen strävar emot. Vet inte riktigt vad jag ska göra men jag gör allt jag kan.
Har varit på smyrna secondhand och fyndat lite med familjen. Ska träffa Sara snart och picknicka i Kungsparken.
Allt för att distrahera.

I will worship.

Imorgon leder jag och pappa lovsång i kyrkan. Var ett tag sedan nu. Det är härligt att vara lovsångsledare. Något jag gärna skulle vilja göra oftare. Känns som att jag kommer till min rätt då.



Jesus I believe in you
Jesus I belong to you
You're the reason that I live
The reason that I sing
With all I am

Autumn air.

Idag har jag varit hos doktorn. Fick cykla hem i spöregn. Det känns väldigt höstigt idag.

Jag och Frida ska till Rhöska och kika på utställningar. Tyvärr startar ju inte Chanel-utställningen förrän på tisdag. Men då får vi komma tillbaka då:-)
Rhöska är mitt favortimuseum. Det är intresanta utställningar och kul att HDK-eleverna ofta får ställa ut.


Seger?!

Suck. Så var kampen igång. Ibland gör jag det inte lätt för mig alltså. Men jag vet att jag gjorde det rätta och det är det som känns bra trots allt. Ena halvan av mig skriker av ilska för att ha blivigt förådd och den andra ler av seger. Det är så väldigt svårt att stå ut men jag har faktiskt klarat allt det här på egen hand så jag borde kunna gå med rak rygg och näsan i vädret och le för att jag är så himla duktig och verkligen klarat detta! Jag är faktiskt himla bra. Röster trycker ner mig 24/7, och det tar emot att säga det, men jag är bra. Jag är modig och stark som gjorde detta. Nu tar jag en dag i taget igen och andas djupt ner i magen och ser alla fördelar med detta. För det finns. Visst finns det.

Carey me Lord.


Love.

Jag och Liv var på en vegetarisk resturang i Haga igår. Kunde adrig bestämma oss vad vi skulle ta så Liv fick lite av allting, haha. Och jag tog sellerisoppa. Den var god faktiskt! Vi satt och pratade där ända tills Liv var tvungen att gå till Saron och jag skulle varit hemma för en halvtimma sen.

That's what friends are for.


B-day!



Massamassa grattiskramar till dig!
Du är en fantastisk vän och person som betyder så mycket för mig!
Ha en underbar dag!

Punk Polish!



Kolla vilka söta nagellack jag hittade! Snygg förpackning och finns i massa roliga färger.

Du hittar dem hos eleven.


Falling in Love



Livs nya favoriter som jag fick lyssna på idag.

Vad tycker du om Mcfly?

Klippt

Nu är jag hemma efter klippningen. Ååå.. Jag hatar att klippa mig nu för tiden. Jag blir aldrig nöjd. Han klippte såklart av jättemycket. Varför!?! Sprlar ju ingen roll vad man säger, det blir ändå alltid kort.

Ska bilda mig en uppfattning så får ni höra mer sen.

Love, Jollan


Tuesday diary

Har haft det jättemysigt idag med Elin i slottskogen. Vi promenerade och fikade på gräsmattan och pratade.
Hämtade även Braking dawn på bibloteket som jag reserverat. Jisses va tjock den boken är alltså! Jag tror aldrig jag har läst en så tjock bok.

Imorgon ska jag klippa mig. Whaa.. Är lite närvös. Sist jag klippte mig klippte han ju så mycket. Jag tänker inte riskera det igen. Men det är på en ny salong med en ny frisör den här gången. Hoppas det är ett bra ställe.

Vet inte exakt hur jag vill ha det än.. Nu ska jag gå och kolla efter insperation i några tidningar.


Jag vill gärna kunna sätta upp håret så här som Cameron Diaz. Som förövrigt har väldigt snyggt hår!


mieux

Idag mår jag lite bättre. Skönt. För idag ska jag och Elin ha picknick i slottskogen. Lagom till idag har solen kommit fram också. Tacktack. Nu ska jag och mamma äta frukost.

Have a good one.


Elin och Ingrid.

Stockholm

Några fina bilder från min Stockholmsresa.


Little miss sunshine herself.



   
I vitabergsparken på dansshow.




Vi träffade Jennifer och åt goda sallader på ett mysigt kafé med snäll kypare.


Jullan är söt i glasögon på myrornas.








Jullan är cool på vår picknick.






På Islandstorget.








Time to say goodbye...

Monday diary

Hej där ute!

Idag har jag ont i huvudet. Igår var jag ju också ganska ririg och det är inte precis bättre idag. Vi var i alla fall på kulturkalaset och tittade lite. Det var kul, även om de började plocka bort lite grejer. Jag gjorde lite vykort och spelade in främling, hih. Man fick stå i en liten telefonkiosk och sjunga medans det var en karneval utanför så man hade absolut 0 medhörning. Men det var en kul grej ialla fall. Hon som hade hand om det tyckte jag var duktig:-) Det kan jag nästan förstå då de som var före mig i kön bara skrek till Olas "Love in stereo".

Idag ska jag försöka vila så att jag blir bättre och kan göra nåt kul imorgon kanske. Ska till läkaren i eftemiddag också. Det känns sådär att gå dit när man känner sig lite risig då jag så sällan går till henne och hon ska se hur man mår och så.. Hon kommer tro att jag är inne i en deprision om jag kommer i mjukiskläder och utan smink, så jag får nog anstänga mig lite ialla fall.

Har kollat upp lite danskurser jag vill gå på till hösten också. Dansforum verkar himla bra alltså. Det blir nog där. Modernt eller jazz. Om jag känner mig bättre på torsdag ska jag gå dit och prova på. Det blir kul!

Lycka till alla ni som börjar gymnasiet idag!
(speciellt du, hjärtat♥)


Fiskbensfläta



Idag är jag sugen på att ha en sån här fin fläta som Anna kan göra.

Liselund


Jag är lite feg och har Maddes regnponcho på mig.




Maria vågade åka Balder!! Jiiiiho.


Jag med såklart;-)


Det är tur att man är tjugo stycken som kan ha kul när det är fyrtio minuters kö till grejerna.



Några bilder jag snott från Vendelas facebook från när kristendomskolsgänget var på Liseberg i veckan.

Sunday diary

Idag är jag lite risig. Har ont i huvudet och kroppen och är varm och har lite ont i bihålorna. Jag vill verkligen inte bli sjuk. Ska försöka ta det lite lungt idag. Än så länge har jag läst söndastidingen lääänge, duschat, packat upp, rensat bland skrivblocken och fixast lite med semesterbilderna.

Ska kanske kolla lite på kulturkalaset idag om jag orkar då jag inte har huinnit det innan.

See you soon!


Den här bilden togs för exakt ett år sedan.

Underbaraclara

picture-532.jpg

picture-517.jpg

Underbara Claras blogg är ju så söt. Kolla in ni med, vet ja!

Saturday diary

Nu är jag hemma igen efter några härliga dagar i Stockholm hos min fina vän. Jag har haft det jättebra och längtar redan tillbaka.

Här i Göteborg är det kallt och regnigt idag. Tråkigt. Om det blir lite bättre ska jag till kungstorget och se Viktoria Volstoy och Bohuslän Big Band ikväll.

Jazz on!


Beware

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon åker jag, jippie!

07:23bussen ska jag ta. Tiiiidigt. Får sova lite på tåget kanske :-)

Beware huvudstaden, here I come!


searching

Jag letar efter noter till Bella's lullaby. Både den "riktiga" som är med i filmen och den andra som brukar heta "rivers flows in you".

Någon som har eller vet var man får tag i dem?


Internal thread

Jag kanske ska till Liseberg idag med kristendomskolsgänget. Vi var hemma hos Sara igår kväll och umgicks och kollade på sagan om ringen och då frågade om jag ville följa med idag. Vilket jag vill - men det regnar nu, och jag hade tänkt spara pengar till Stockholm. Men jag följer ju nästan aldrig med dem så jag ska göra det ändå. Det kommer bli kul.

Idag får ni verkligen lyssna på mina inre konversationer. I'm sorry 'bout that.


demain



Imorgon klockan åtta på morgonen stiger jag på snigeltåget till Stockholm. Jag är ganska nervös idag faktiskt. Det ska såklart bli hur kul som helst att äntligen träffa Jullan igen! Men jag fåt alltid magkatarr innan jag åker nånstans, haha. Så löjlig är jag. Jag vet att det kommer gå jättebra och det är väldigt skönt - att man har lärt sig känna igen kroppens signaler så man kan stunta i vissa.

Just nu oroar jag mig för

♥ att det ska krångla med biljetterna
♥ att jag ska glömma nåt i packningen

Tänkte skriva värsta långa listan men egentligen är det inte så mycket. Det är så skönt att bara säga vad man oroar sig för för då märker man att det inte är nåt.

Så... Wish me luck tomorrow!

Rotviksbro

     
    
  

Kallsvettig..

Jag brukar aldrig skjuta upp saker utan tycker det är skönt att ha det gjort på en gång. Särskilt när det är någonting jobbigt eller tråkigt. Men när det handlar om att ringa.. då kan jag skjuta upp det hur länge som helst.

Min telefonfobi går lite i vågor. Ett tag gick det jättebra men nu har jag inte ringt sånna där jobbiga samtal på ett tag så nu blir jag alldeles kallsvettig igen.

Nu ska jag gå ner och ringa de där två samtalen och sen ska jag gå upp och skiva om hur duktig jag va, är det en bra deal?!
- Ja det tycker jag.


Åh.. så typiskt. Ingen av dem som jag skulle ha tag på svarade. Så jag måste ringa igen senare. Suck..


Sunday diary

Idag ska jag fixa med lite saker som måste göras och sen ska jag fika i Haga med några fina tjejor och ikväll ska vi till Lennartsson och sen.... kommer Frida!


Jag vågade!



...och det var kul!

Make Up!



Jag har läst boken Make Up! Skriven av Max Söderberg och Mia Wigur. Boken innehåller i stort sett allt du behöver veta om make up. Du får veta vad det är för skillnad på olika sorters produkter, tillexempel cremerouge och puderrouge och vad som passar vilken hudtyp och vilken ålder. Boken går igenom all sorts make up, från grunden med ett återfuktat ansikte till slutfinishen med puder. Det finns massa bra tips som tex. hur du lägger en perfekt sotad ögonmake.

Jag tror att boken är läsvärd för såval makeup-artister som amatörer. Det är fräcka bilder och det finns som sagt väldigt bra- och profsiga sminktips för tjejer och damer ända upp till 70-årsåldern - det finns tillochmed ett kapitel för killar!

Boken kan du köpa här.

Saturday diary

Hej hej!

Idag har vi fått vakna upp till ännu en dag med strålande sol. Härligt! Jag sitter ute på gräsmattan och solar nu.
Idag måste vi städa och handla.. Känns inte som det roligaste att göra när det är så fint ute, men, det är bara att sätta gång och få det gjort.

De senaste dagarna har verkligen varit ångestfyllda. Fattar inte varför ni inte bara kan släppa taget om mig, hatade ånestspöken! Gårdagens måltider var inte precis de bästa ångestdämparna heller så det är verkligen inte bättre idag. För att inte tala om igår kväll..

Men jag tror att jag kommer lyckas och fortsätter att kämpa - för jag är en fighter!


Kanonkul



Nu ska jag till Liseberg och våga åka kanonen för första gången! (Om jag inte fegar ut)

Ni får höra hur det gick imorgon :-)

J'aime l'été



Vi badade i Vättlefjäll idag med. Det är verkligen Göteborgs bästa badplats! Det är så perfekt på alla sätt och vis. Eftersom det regnat mycket förra veckan så var det högt vatten där nu vilken ledde till att det bildats en fors ut från sjön. Verkligen jättemysigt att sitta och dingla med benen i. Det kändes lite som att vara i lagunen jag hittade på Kreta.

Älskade sommar ♥

Laughing with



Lyssna på Reginas låt Laughing with från hennes senaste album Far.

Hallelujah!



Hallelujah! Assezorize öppnar i Göteborg i Augusti! Det var inte en dag försent.

Om du var musik vore jag en sång



Det blev bad idag igen! :-) Idag åkte vi till Vättlefjäll på morgonen och badade och solade och jag hade med mig kanoten så jag paddalde en hel del också. Det är inte klokt vad mycket uppmärksamhet den där kanoten väcker.

Mamma och jag åkte en sväng till stan på eftermiddagen och kikade i affärer. Äntligen börjar det komma in lite roliga saker igen. Min favvobutik Zara håller måttet i höst också :-) Jippie!

Kram på Er!

Augustidagar...


la nouvelles de mercredi

Nu sitter jag ute på altanen och svettas. Det är riktigt riktigt varmt här. Man brukar bli lite lurad när man sitter här för det är inte alls så varmt i "verkligheten", men det är en bra plats att sola på! Jag klara inte att bara ligga och sola så jag fixar några saker på datorn medans jag solar: Smart va?!

Igår träffade jag min kära vän Hanna en stund på eftermiddagen. Det var jättemysigt verkligen. Vi tog en promenad i skogen. Lite senare på eftermiddagen kom farbror-Jan på besök och han sov över här inatt. Han fyller föresten år idag! Tyckte lite synd om honom då det inte var planerat att han skulle komma hade vi inga presenter eller tårta till honom utan vi fick bara väcka honom med ja må han leva. Men han verkade nöjd med det :-)

Sonja, Shirley och Sannas konsert igår kväll var toppen! de är så grymma ihop och så roliga! Showen var nästan samma som de turnerade med för två år sedan men på deras enskilda nummer sjöng de andra sånger. Bäst var såklart Sonja.

Jag träffade flera som jag kännde igen som jag hejade lite på. Maria var där också! Kuuuul att se dig! Nu vet jag inte när nästa konsert med tjejerna blir - snart hoppas jag!

Idag ska vi troligvit åka och bada när pappa kommit hem från jobbet. Jippie!


I'm in love with a fairytale...



Jag såg twilight igår i mitt rum. Vi är medlemmar på lovefilm.se och nu fick vi äntligen hem twilight och jag kunde inte hålla mig utan var bara tvungen att se den igår så jag fick som sagt gå upp och kolla i mitt rum för mamma och pappa ville se Beck. Det var ganska mysigt faktiskt, för jag hade redan gjort mig ordning inför kvällen så jag kunde krypa ner och kolla på filmen i sängen.

Det är märkligt hur berörd man kan bli av en bokserie tycker jag. Twilight sätter sina spår i alla som läser den tycker jag. Filmen är inte ens nära så bra som boken utan känns mer som en liten trailer till boken tycker jag. Det är så mycket detaljer och kanske framför allt tid som saknas i filmen, och så är det ju alltid konstigt när personerna inte riktigt är som de ska vara, när jag läser.

Jag läste föresten klart trean igår också. Måste låna hem braking dawn så fort som möjligt!! Det går inte annat än att bli beroende av denna fantastiska berättelse.

Konsert



Idag ska jag se Sonja på Liseberg! Ska bli jättekul! Jag hoppas verkligen inte det regnar ikväll.

Ha en härlig dag!

Vardagsrumsmatta..

Idag har vi varit på massa affärer och letat en matta till vårt vardagsrum. Jag hittade en jättesnygg på mattlandet men det blev inte den tyvärr. Mamma och Pappa bestämde sig istället för en på IKEA, som också var fin förstås. Det blev faktiskt tre mattor från IKEA. En till hallen, en till vardagsrummet och en dörrmatta. Tror det blir riktigt fint. Det blev lunch på IKEA också. Cesarsallad med kyckling.

Idag regnar det och är grått ute, men jag tror jag ska ta på mig stövlarna och gå en sväng ändå.

Kram på Er!


En liten bild från vår härliga Stevie Wonder konsert i våras. Här sjunger Liv och Lisa "You are the sunshine of my life"

Annons

Nu har jag lagt ut en annons på blocket om mina tågbiljetter till Stockholm.
Så om ni är sugna på att ta en liten tripp till huvudstaden den 17 - 20 augusti så mejla mig!

Det blev bär istället..

Svampplockningen var inte särkilt lyckad. Vi hittade inte en enda (ätbar) svamp. Men bär hittade vi desto mer. Både hallon och blåbär. Väldigt gott och väldigt rofyllt att gå i skogen och plocka.


Jordgubbar är också gott men det hittade vi inga idag:-)

La tour eiffel



Jag älskar ju som bekant Paris och Frankrike. Just nu står en eifeltornsberlock högt på min önskelista.
Den lilla gobiten på bilden kommer från Thomas Sabo, och finns på www.lyxxa.se

Kallbad

bild: josefin stenmark

Det blev badstranden igår eftermiddag. Väldigt härligt. Det var inte supervarmt igår men det var skönt att ligga och lyssna på vattnet och ta vara på de solstålar som sken igenom molnen. Jag badade faktiskt ganska länge trots att vattnet var kaaallt. Sen åkte vi till ICA Maxi och handlade och där var det ännu kallare!

Nu ska jag och mamma gå och plocka svamp! :-O Hur det gick med det får ni höra senare :-)

Kram!

Tips och trix



Den här ombloggade boken reserverade jag på bibblan innan vi åkte. Har hunnit läsa det mesta och tycker faktiskt den var riktigt bra. Har läst Katarina Ericsson Wärns andra böcker också och jag tycker hon skriver bra och personligt. Det är så lätt att det blir massa regler och "gör du inte så här så duger du inte" i skönhets- och mode böcker. Skönhetsbiblen hjälper mer till med att ge tips och trix om vad man kan göra för små dagliga ritualer och vilka produkter som är bra till vad och vad man ska spara på och slösa på.

Jag kan rekomendera boken.

Beautiful day



Jag avundas faktiskt alla er som ska se U2 ikväll på Ullevi.

Det blir nog en kväll att minnas.

Moramora


Je suis de retour



Idag åkte vi hem från Rotviksbro. Det har varit väldigt mysigt. Vädret har varit lite si och så men vi har försökt fånga dagarna så gott det fick ändå.

Det var ett jättemysigt ställe vi bodde på med en liten ö precis utanför huset där man kunde bada och plocka stenar och fiska krabbor (trodde jag. Men efter några timmars försök utan en enda krabba i hinken förstod jag att det var lönlöst)

Ibland kanske det har varit lite för soft för mig som är så sprallig men det kanske var bra också att få öva sig på att bara va. Händerna har i alla fall gått på högvarv med alla möjliga sorters handarbete.

Vi får prata mer om resan sen :-)

RSS 2.0