Livet Är En Kamp


Inget med hem

Hej hej!

Idag har mitt mående gått lite upp och ner. Kyrkan imorse var trevligt. Jag och Adam och Lousie kom på massa bra saker till vår jul film. Sen åkte jag och Mamma till stan för att shoppa höstgrejer. Jättekul! Men det blev inte lika kul för vi hittade ingenting, hah. Brukar inte hända så offta. Hittade ingenting som jag skulle ha ialla fall. Höstjacka och skor är så svårt.. Det måste vara perfekt. Ialla fall för mig:)

Imorgon ska jag till skolan. Känns bra. Jag hoppas att det får bli en bra dag imorgon. Ska till Jill på kvällen på middag. Hela familjen. Det var ju rackarns att inte Mike var hemma då...


Någon dag förra veckan



♥ vit spetstopp- indiska
♥ svart sammetskjol - monki
♥ stickad svart kofta - rut mfl.
♥skinnjacka - H&M
♥ stumpbyxor - KappAhl
♥ sjal - complement
♥ väska - secondhand
♥ skor - köpenhamn
♥ armband - födelsedagspresent
♥ örhängen - födelsedagspresent

De tre J:na


Bokmässan

Idag har jag varit på bokmässan största delen av dagen. Det var väldigt trevligt och väldigt mycket folk! Köpte lite böcker och lite andra roliga saker. Jag gick lite med Beata och Frida men mest själv. Man blir så trött efter man har varit där hela dagen bara.

Jag åt verkligen världens äkligaste lunch idag. Usch usch usch. Ät aldrig gothia towers nudlar med grönsaker! Det var nåt jättekonstigt i som smakade jätteäkligt.


I kön till att få de äkliga nudlarna.

 
Jag träffade Anna Book på mässan som har skrivit en bok.

  

Jag träffade även hon som skrvit gossip girl böckerna. Det var lite häftigt att träffa henne. Jag som älskar gossip girl. Jag hade velat ha något signerat av henne men det var så ofantligt lång kö så jag orkade inte. Fotograferade lite iallafall:)

Dusch tips



Den här goa tvålen köpte jag från the body shop. Doftar fatastiskt gott.
Ett dusch tips:)

I Lördags



Förra lördagen var vi på Liseberg med Adam, Jacob och Lena. Det var jättekul.


Frida satte sig brevid en snäll tant som just tunnit 2 kg choklad så hon frågade om Frida vill ha "lördagsgodis".




Adam kör radiobil.




Det spökar innom mig

Idag har det verkligen spökat innom mig. Ibland är livet en kamp. För min del rätt offta.

Skolan var bra idag. En aning svårt att le och vara på allerten i alla samtal men fredagar med sina musikämen är alltid trevliga. Vi övade till julskivan idag också. Med både 1:or 2:or och 3:or. Tror det kommer bli bra. Det är så roligt att sjunga ihop!

Efter skolan gick jag med Sara hem och fick se hennes fantastiska lägenhet i vasastan! Ojojoj, sicket ställe! Sara bor i min drömlägenhet. En aning avundsjuk. Nej, inte avundsjuk, bara.... glad att ha en vän som bor där så jag kanske får komma upp igen:) Jag tyckte det såg ut som i en film. Fantastiskt att bo så.

Jag hade några ärenden att uträtta idag efter skolan så jag gick och lämnade böcker på bibblan sen och bytte en födeledagspresent. Letade hårspännen också men hittade i nga som kunde hålla upp mitt tjocka hår. Inga som jag ville ha ialla fall.

Gick förbi Jills hus och kunde ju förståss inte låta bli att ringa på så jag gick upp och blev bjuden på lite mat. Det var väldigt trevligt. Jag behövde nog det idag. Jag tycker om att hälsa på hos folk, och idag blev det två besök av mig hos två kära vänner:) När jag sedan begav mig hemmåt så kollade jag lite jackor och skor men hittade inga 1:a klassare. Jackten fortsätter.

Beata har kommit hit idag:) Jag träffade dem på väg hem från bussen. Kul. Imorgon ska vi till bokmässan, jippie!

Kram!


Mormor och Morfar köpte en jättefin resväska till mig när de var här föresten! Kanske kan ni få se den här nångång. Eller om i bjuder på en resa till er så kommer jag med den;)


Olivias sett





Min söta vän Olivia har precis tagit hål i öronen och jag lovade henne att specialdesigna ett par för henne. Jag har också designat och sytt en kjol till henne tidigare som hon tycker mycket om.
Eftersom hennes hål inte rikitigt läkt än så gjorde jag ett armband till som hon kan ha sålänge.

Hem Ljuva Hem

Ikväll är jag hemma. Jätteskönt. Det är bara det att man blir lite dagvilld. Jag tror hela tiden att det är fredag. Igår var jag så fasligt trött hela dagen i skolan för jag hade inte sovit så bra men idag är det bättre. Jag hade en bra skoldag. Träffade Sara som jag ska spendera en del tid med framöver. Hon verkade trevlig. Det är skönt att hon är där.
Franska-Marita gav oss en uppgift att gå ut på stan och berätta vad vi såg på franska. Det var många som gick hem eller gjorde andra saker. Men jag kunde förståss inte med det. Dessutom tyckte jag det var jättetrevligt att gå och strosa lite med Liv. Bra övning också.

Att vara i skolan denna veckan har varit fantastiskt. Jag hoppas verkligen att den friheten inte tas ifrån mig.

Take Care, J


Uppmuntan att uppmuntra!

Har ni tänkt på vad en uppmutrande kommentar gör. Det är verkligen en sån grej som kan förgylla dagen.
Tycker vi är alldeles för snåla med att uppmuntra varandra. Både den som ger och den som får blir glada av det.

Det jag vill uppmuntra er till att göra idag är att uppmuntra!:)



"Bekymmer gör hjärtat tungt.
Ett vänligt ord muntrar upp."

Vänner



Idag får jag träffa Sara och alla andra godingar hela dagen!
Jippie!

Godmorgon!

Hellu!

Nu sitter jag och väntar på att jag ska åka till skolan. Nej jag pluggar faktiskt engelska också för vi har glosor nu på morgonen. Ingen sovmorgon här inte;) Gick in till lillskolan ialla fall, för att få blogga lite;) Man måste vara smart.
Fast jag har typ inga bilder här och inte så mycket roligt att berätta heller för den delen.

En rolig sak är att jag ska vara i skolan idag hela dagen. Vad mycket roligare det är att gå i skolan när man inte har fått gå i skolan tidigare. Då blir det en mycket större förmån.

Direkt efter skolan ska jag till sångtekniken så det är fullt upp idag. Men det gillar jag.

"Låt pengarna rulla!"

Kram, J 

Hallelujah I Love Him So



En film från igår. Jättedåligt ljud på filmen för de hade sååå högt där inne... Dålig medhörning på scenen också. Knappt några lampor heller så ni ser mig ju knappt. Hah.
Kul var det ialla fall!

Aujourd'hui

Hej hej!

Nu sitter jag och håller på med engelska och datorkunskapläxa. Ska egentligen inte blogga nu men jag har ju inte tagit min datortid idag;) Har varit på skolan också. Var jättekul. Liv var väldigt väldigt trött idag bara. Stackarn.

Nån som har nåt tips vad man kan göra mot utbrändhet eller extrem trötthet?

Imorgon ska jag va i skolan hela dagen. Det ska bli kul.

Ikväll är det jag som lagar maten. Jag hoppas jag kan få ihop någonting bra.

Kram till er!


Mon Anniversaire






Fick ett sånt fint kort från Jennifer!


Hanna kom på besök och lämnade födelsedagspresent och var med på kalas.


På kvällen fick jag ett överraskningskalas av massa vänner! Var så roligt !

Fler bilder kanske kommer senare...

Som Sol En Regnig Höst






Solen Skiner!

Vilket underbart väder det är idag! Jag älskar när solen skiner. Dessvärre har jag inte hunnit vara ute nåt idag. Jag och Pappa ska gå ut efter att vi har ätit nu. Man får ta vara på vackra dagar. I morse har jag valt scenoutfit till eftermiddagen. Ska bli roligt idag. Jag åker till teendream vid tre tror jag, så att jag kan kolla lite på de andra artisterna. Jag är inte nervös idag. Bara lite pirrig. Jag ska sjunga Hero, Hallelujah I love him so och empty room. Måste öva mer  efter promenaden.

Skulle vara kul om just du kom till teendream idag klockan 15:45!

Kram, Josefin


Hur Man Sätter På Sig Jackan



Lär dig av Helena och sätt på dig jackan på bästa sätt.

Ibland Vet Man Verkligen Inte Vad Man Ska Ha För Rubrik

Hej hej!

Idag har jag inte mått särskilt bra. Antagligen hade ingen trott något annat heller. Hela morgonen ägnade jag åt att försöka hitta en bra scenoutfit. Men ju längre jag höll på ju svårare blev det. Så jag struntade i det. Måste sova på saken.

Jag och Frida har varit i stan och bytt två födelsedagspresenten. En brun sjal till en svart och en tvål till en annan tvål.

I eftermiddag ska vi till Liseberg med familjen Sjöblom. Kul hoppas jag. Om jag mår bra.

Kram, J


Länge Sen



Det känns som det var så länge sen man gick i nian.. De här kortet är nog från 8:an tillochmed. Eller höstterminen i 9:an. Det är så annorluna i gymnasiet. Jag älskar om gymnasiet.
Men det var kul att gå med mina vänner i den förra klassen.




Jag tog jämt massa bilder på alla med Emilys mobil på glöstorp. Hih. Emily har skickat några till mig. På den här bilden skulle jag och Helena se jättesura ut.


Alltid Där

Idag är jag så trött på en del personer. Fattar inte att de orkar. Jag är ialla fall hemma nu. Det har varit en omtumlande dag. På många sätt.
Känner mig så förvirrad, ängslig, orolig och lurad just nu. Känns som att jag inte kan lita på nån. Olycklig minst sagt.

En rolg sak som vi gjort idag är att vi sjöng i Domkyrkan. Jag och min ensemble sjöng en låt som heter "Alltid där". Jättefin. Maria spelade fiol till. Så duktig hon är!

Nu ska jag andas lite och försöka leva.


Hannah, Isabelle och Sofia. Hannah och Isabelle är med i samma ensemble som jag.

The Wind Beneath My Wings



Idag tänkte jag bjuda på en av mina favoritsånger "The Wind Beneath My Wings". En vacker låt!
Här sjunger jag på skolavslutningen i nian i glöstorpskyrkan.

Hopp



"Hold on, there will be a brighter day.
Hold on, God will here your pray"

"Hold on Be strong"

Tro, Hopp och Kärlek


Besök



Ringde Jullan igår för att berätta en väldigt skojig nyhet som var att en speciell person vid namn Carola var i tabernaklet på gudstjänst i söndags! Kul!:) Blev så glad att bara höra att någon sett henne. Man vet ju liksom inte vart hon håller hus. Alla som hade sett henne sa att de tänkte på mig, hih. Men ingen ringde mig.. Vilken stil;) Nä, men jag var ju i Lyktan och lyssnade på Jill, minst lika bra:)

Hoppas det gick bra för dig i rättegången igår C!

Tack!

Tack alla kära vänner som har smsat mig idag! Det betyder jättemycket! Klockan är bara elva och jag har redan fått 10 sms.
Ni betyder så mycket för mig!

Stor kram från er vän, J


Min Födelsedag!



Hipp hipp hurra jag är 15 år idag!
Inatt vaknade jag jättetidigt som har gjort varje år natten till den 16 september ända sedan jag föddes. Känner mig inte särskilt trött idag ialla fall. Det är kul att fylla år:) Det första jag gjorde på morgonen var att öppna det fina brevet jag fick av Anna. Tack! Så fint det var. Sedan satte jag en av skivorna jag fick och gjorde mig iordning inför skolan och då kom plötsligt hela gänget in och sjöng för mig med bricka och blommor och allt. Så gulligt! Tack så jättemycket. Va fånig jag måste sett ut. Blev lite överraskad;)

Nu längtar jag att få komma hem och träffa familjen och öppna mina PRESENTER!!:)

Kram, 15 åringen-Jollan

Fighter

Idag är min sista dag som 14. Inte en bra dag om man säger så. Jag önskar så att jag fick en fin födelsedag. Idag och igår kväll har jag mått sämre än sämst. Ikväll ska vi på resturang för att fira min födelsedag lite grann. Frida ska med. Känns sådär. Men jag kommer klara det. Sandra sa att jag var en fighter idag och det stämmer nog.

Kram.


Hög Tid För Kappa



Den här kappan tycker jag är jättesnygg! Skulle själv ha valt den i svart men bilden på den lila kappan var finare. Så fint med rosetten där bak tycker jag.
Det är hög tid att börja söka efter höst och vinterjackor nu. Det kan bli kallt vilken dag som helst.

Jackan kommer från asos.com


Releaskonsert

Ikväll ska jag på konsert. Sara Arvidsson band har releaskonsert. De är så duktiga och jag älskar deras musik så det ska verkligen bli roligt. Jag hoppas att jag får skivan när jag fyller år...:)



Här kan ni få ett smakprov från Saras skiva.

Cecily Von Ziegesar



Om två veckor ska jag till bokmässan på svenskamässan här i Göteborg med min familj. Vi brukar vara på det varje år. Det är verkligen roligt.
I år kommer författaren till Gossip Girl dit!:) Henne ska jag träffa. Det ska bli kul!



Söndag

Idag har jag definitivt inte min bästa dag. Eller lite bådock. Mormor och Morfar kom igår och det är jättemysigt att ha dem här men det är krig innom mig heeeela tiden. Det tar all kraft. Å vad jag önskar att allt vore bra. Men. Harriet gav mig några visa ord idag som jag uppskatar oerhört.

Jill predikade i kyrkan idag. Det blev väldigt bra. Jag hoppas att hon känner det själv. Harriet och Linda var också där och det var väldigt trevligt att träffa dem! Flera från kristendomskolan som hade sovit över hos Louise inatt kom också. Jätteroligt att se dem.

Jag hoppas verkligen att jag kan få må lite bättre nu till veckan när det är "min" vecka.

Kram!


David var blandannat med i kyrkan idag. Här gör han sin tuffing-pose.

Insperationsgarderoben

    

Igår satte jag upp mitt nya insperationskollage på insidan av garderoben. Kändes bra att få lite höst fint:;)
Det är en bra idé det där med insperationsgarderob för er som inte har provat det.

The Look Of Yesturday



♥ vitt linne - H&M
♥ randig tröja - zara - london
♥ mörka jeans - cubus
♥ jordgubbshalsband - i.me.my
♥ guldhårspänne - glitter

höstmys

Nu ska jag och mamma gå ut till slätta damm och ta med lite mellanmål. Mysigt. Här är jättefint väder idag fast lite höstkallt.
Jag och Frida har varit på secondhand idag och jag har köpt sååå fina skor!
Ikväll ska vi till på vista och sen kommer mormor och morfar hit!:)

Det var dagens update!

Kram, J


Helsjön



Igår var jag med skolan på helsjönd folkhögskola för en liten mysdag med alla ettor. Det var verkligen jättehärligt, väldigt vackert ställe och roliga aktiviteter.


Ingrid och Elin var med! Ni är så goa och söta!


De hade en stor och fin matsal där vi åt lunch. Liv har siktat in sig på tacochipsen.



Vi var i aulan och lyssnade på rektorn som bland annat sjöng opera för oss!




Liv har nåt som kliar på benet!


Vi var också inne i kyrkan och hade lite körövning och lyssnade på Emmanuel.


Mina sköna musiktjejer spelade lite fint för oss innan Emmanuel kom.







Det var verkligen en toppendag med många sköna människor och mycket fin väder!

The Look Of Yesturday



Igår hade jag på mig en stor och skön flanell-skjorta som mamma hade för lääääänge sen. Ett svart skärp från saron secondhand. Mörka jeans från cubus.

Klasskampen



I måndags var det dags för LMs årliga klasskamp. Varje klass har klätt ut sig till ett speciellt tema. Våran klass var turister.


Jonas tycker jag var en av dem som lyckats bäst med klädseln.



Julia såg inte heller så illa ut.









Ett annat tema var teletubbies till min stora förtjusning.


 
Karin och Annas klass var pensionärer. De var så roliga i sin lilla pjäs - pensionärsmästerskapet.

   


Min goa vän Sara var så fin så i sin blommiga klänning från utklädningslådan och stor solhatt.


Och så här fin var jag.

Upp och Ner

Idag har jag faktiskt mått hyfsat bra. Det kan verkligen skifta under en dag. Är ändå glad att jag är jag och att jag har så många fina vänner som tycker om mig! Det är väldigt väldigt viktigt för mig.
Jag var på den kristna skolgruppen idag vilket gav mig väldigt mycket. Det är skönt med morgonbönerna och fredagsgudstjänsten.

Kram till Er alla!


Jag Har Valt Absolut 100% Rätt



♥♥♥

Typiskt

Hej hej!

Har precis kommit hem lite senare än vad jag hade tänkt egentligen.
Jag såg en sån underbart fin sjal på ebbes och haldis på håltimman som jag verkligen ville ha men jag hade inga pengar med mig till skolan så jag bestämde mig för att köpa den efter skolan när jag hade hämtat pengar. Så åkte jag hela den vägen och när jag kom fram så var den borta! Å nej. Så typiskt.
Men men, det är tur att man har en sån fin affär till granne ialla fall.


Klasskamp Imorgon

Hej hej!

Imorgon ska hela skolan till skatås och ha klasskamp! Ska bli jätteroligt! Våran klass tema är turister. Vi kommer vara såå snygga ;)

Nu ska jag snart gå och sova.

Kram!


Godis

Okej, nu låtsas vi att detta är ett seriöst inlägg skrivet av dig, Josefin (eller kanske inte men lixx ba ändå);

Idag har jag och Frida fixat min nya blogg, och det med mycket lyckat resultat! (Det tycker åtminstone Frida.) Det regnar ute och det är ju inte alltid så roligt, men Frida har godis och det är ju det bästa på hela dagen!

Hallå Hallå Hallå Hallå

Hej!

Jag och Frida kom precis hem från en väldigt blöt tur till kanllemarknaden. Frida ville gå dit så vi promenerade dit efter kyrkan. Ganska mycket folk var där faktiskt. Men markanden blir verkligen mindre och mindre..
En god nyhet var att i år hade de börjat med några second hand bord. Faller mig och min syster precis i smaken. Frida köpte ett par sor och jag som älskar secondhand skärp köpte just ett sådnat.

Det började ösösösregna när vi gick hem så när vi kom fram till vårt hus var vi minst sags blöta. Det kändes som att jag traskade i två vattenpölar. Inte så kul, fast ganska kul ändå;)



En blöt puss, Jollan

The Look Of Today



♥ vit spetströja - second hand
♥ vitt linne - H&M
♥ svarta byxor - monki
♥ guldklocka - second hand

Tygskor och svartjacka till det ute.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0