Adios amigos!


Jag och min tvilling.

Imorgon ska jag åka till Skåne. Först för att semestra med min familj och sen för att hälsa på min goda vän Sara.
Så nu ses vi inte på ett tag, hörrni!
Adios!

Spoilerat


Jullan kan grilla lax.

Idag grillade vi. Precis när pappa tänt på grillen så kom det en störtskur. Rackarns otur. Men det blev ganska gott ändå.

Aurevoir!Buhuu.. Idag tvingades jag säga adjö till min älskade lilla Liv som åker till det stora landet långt borta på tisdag. Känns inte alls kul. Fast jo, hon kommer få det jättebra och jag är jätteglad att hon ska få åka men jag kommer bara sakna henne så sjukt mycket! Vi fick två härliga dagar tillsammans idag och igår ialla fall.
Några fler minnen att leva på det kommande året.

Sjung och var glad!


Galna Lotta

Jag och Jennifer hade en jättebra dag igår på Liseberg! Vi kollade på alla rep och fick jättebra sittplatser. Artisterna var grymma och vi hade hur kul som helst!

Summerrain

Rain
Idag rengar det ordentligt. Det känns ganska skönt för jag har typ inte sett regn på två månader.

SaturdayIkväll ska jag på grillkväll hos Linnea i Ytterby. Trevliga vänner från skolan kommer så jag tror det kommer bli en toppenkväll. Jag har en ny klänning som jag tänkte ha ikväll. Så här ser den ut.

Friday diaryFör exakt två år sedan tog jag den här bilden. Då var vi ute och badade i Delsjön.
Idag var jag och mamma och pappa på guidad tur på Göteborgs Operan. Det var jättekul! Jag älskar att se hur allt går till och drömma mig bort att jag själv jobbar där. Förra året var vi på Stadsteatern och Lorentsbergsteatern, det var ganska likt det här. Vi kollade i salongen, kostymeriet, verkstaden med snickeriet, måleriet osv.
Efter turen gick vi och fikade på Bulltanten och sen kikade jag lite på stan medans mamma och pappa handlade mat.

Sakta vi går genom stan..

Några av Jullans fina bilder från min vistelse i Stockholm för två veckor sedan. Det var fina dagar det.

Sunday diary


Skrattar ihjäl mig åt den här bilden.. Jag är liten.

Nu är vi hos mormor och morfar och har ätit middag. Fina jordgubbar bjöds det på till efterrätt. Jag har spelat piano. Det var länge sen. Nu ska vi spela minigolf. Jag ska spöa mormor och morfar.

Kalas

Idag är det traditionsenligt firande av Fridas födelsedag här hos mormor och morfar. Vi är här nu och fixar och donar. Om en timma ungefär kommer gästerna.


14 års kalas

Frida 15 år

16 år

Frida 17 år

Och förra året.. 18 årsdagen :-)

Grattis Frida!Grattis Frida på 19 års dagen!

Have a good time!Imorgon bilar vi genom Sverige upp till Norrland och min fina farmor och farfar. 
See you!

Regnet som fallerNär jag hade suttit fem timmar på ett 40 grader varmt tåg och äntligen stigit av och möttes av en regnskur förstog jag äntligen var Carola menar i låten Regnet som faller.

För när jag hör regnet som faller
blir jag glad som aldrig förr
öppnar upp min dörr

Maria


Söta Maria när hon hejar på Argentina i fotbollen.

Vi var hos Maria i kväll och hälsade henne välkommen tillbaka till Sverige. Väldigt roligt och galet att se henne igen. Så mycket har hänt. Både här och där hon varit. Känns bra att hon är hemma nu ialla fall.

Alla hus målar natten i ljus..

Idag har det varit lite stressigt här hemma. Mycket saker som skulle hinnas med. Så här dags verkar ialla fall det mesta vara klart och jag är redo att åka iväg till huvudstaden imorgon bitti! Ser verkligen fram emot det:-)

Ha det bra när jag är borta!

Kram


Fina staden Stockholm

Hönökonferensen


Tisdag 6 juli
10.00 Bibelstudium – Leif Carlsson
10.00 Barnmöte "Lättuggat" i Missionskyrkan
10.30 Tonårsbibelstudium i Missionskyrkan – John Ahlström
12.00 Bön i Hönö kyrka
13.30 Seminarium – Patric Forsling m fl
13.30 Seminarium – Gunnar Samuelsson
15.30 Bibelstudium – Roland Hellsten
17.30 Barnmöte "Brakfesten" i tältet
20.00 Kvällsmöte – Åke Samuelsson
22.15 Ungdomsmöte – Lottie Eriksson 

Det här händer på Hönökonferansen på tisdag då jag tänkte åka dit. Publicerar det mest för min egen skull men om du också ska dit så leta rätt på mig vetja!

Nyheter!Nya inlägg på webbshoppen! Kolla här.

Tick tock..Jag har inte haft klocka på mig på evigheter. Inte sen min svarta försvann. När skolan börjar skulle en sån här sitta fint på handleden. De är liksom lika fina som armband. Och jag älskar ju armband.


Friday diaryIdag har jag städat och strykigt och varit lite duktig här hemma. Jag tappade ut tre burkar pärlor på skrivbordet och golvet också.. Inte så kul. Men jag fick hjälp av Frida och sen var det ganska bra också för då insåg jag verkligen vad dammigt det var och att jag verkligen behövde göra en storstädning. Strykningen gick inte heller så bra. Eller jo, men när jag var klar tog jag på mig min vita skjorta jag just kämpat med och gick ner och åt lunch med Frida. Och när jag skulle känna om min köttfärssås var lagom varm så spillde jag såklart rätt på skjortan. Så det var bara att kasta in den i tvättmaskinen igen..:-( Men det igick inte bort. Så nu får jag typ tvätta den med klorin. Eller hur gör man?
Sen har jag såklart solat också. Och tränat. Och pysslat.
Det var min dag det.


RSS 2.0